Rabobank lanceert SustainableAg Asia Challenge voor Agtech-bedrijven

Rabo Foundation heeft 1 augustus de “SustainableAg Asia Challenge” aangekondigd. Agtech-bedrijven met innovatieve oplossingen, die de integriteit in de agrovoedingsketen in Azië bevorderen, worden uitgenodigd om te solliciteren.

Betere verzameling, analyse en uitwisseling van gegevens zal de integriteit in de toeleveringsketen van agrofood verbeteren. Bovendien zullen gegevensgestuurde technologie boeren en food & agribedrijven in staat stellen beter geïnformeerde beslissingen te nemen, waardoor nieuwe slimme landbouw- en verwerkingstechnieken en nieuwe manieren van voedseldistributie worden geactiveerd. Met de meerderheid van de kleine boeren die in Azië wonen, zullen agtech-oplossingen boeren in staat stellen hun gewasproductie en toegang tot markten te verbeteren en hun inkomen te verbeteren.

Ag-technologiebedrijven met marktklare innovatieve oplossingen die de integriteit in de agrovoedingsketen in Azië bevorderen, worden uitgenodigd om vóór zondag 1 september 2019 een aanvraag in te dienen.