26th International Trade Fair Iran

De 26e editie van het Iraanse toonaangevende internationale Agrofood evenement vindt dit jaar plaats van 18 tot en met 21 juni in Teheran. Het evenement biedt vier verschillende beurzen.

East West Trade & Consulting (EWTC) verkondigt met genoegen de 26e editie van het Iraanse toonaangevende internationale Agrofood evenement, dat 1.225 exposanten uit 29 landen en meer dan 40.000 bezoekers verwelkomde in 2018.

De volgende beurzen maken onderdeel van deze evenement:

1. Iran-Agro

In het huidige vijf-jarige economische plan (2016-2021) worden in Iran 16.000 hectare kassen gebouwd. Ook in de veehouderij- en pluimveesector zijn Iraanse ondernemingen zeer actief aan het investeren.

2. Iran food + bev tec & Iran bakery + confectionery

De hoge productie van verpakt voedsel wordt weerspiegeld door een toenemende vraag naar verwerking en verpakkingsmachines.

3. Iran food + hospitality

4.100 nieuwe hotels en duizenden nieuwe restaurants worden gebouwd tot 2022 – de Iraanse horecabranche staat voor een enorme bloei.

4. Iran food ingredients

Iran behoort momenteel tot de drie grootste afzetmarkten voor voedselingrediënten in het Midden-Oosten.

Informatie en registratie

Er worden Holland paviljoenen georganiseerd op deze beurzen. Neem voor meer informatie en registratie contact op met Lisa Kuijs (l.kuijs@eastwest-trade.com)

Voor meer informatie over de verschillende beurzen, zie de link hieronder.

Bron: EWTC