Acquisitie Holland Pavilion Agro Innovation 2018 (20-22 November, Tokio, Japan)

Dit jaar vindt de jaarlijkse tuinbouwbeurs Agro-Innovation plaats van dinsdag 20 tot en met donderdag 22 november in Tokyo Big Sight. Net als voorgaande jaren faciliteert de Nederlandse ambassade een Holland paviljoen.

Doe mee aan het Holland Paviljoen

Agro-Innovation is in Japan één van de belangrijkste tuinbouwbeurzen voor professionals.  De beurs geldt als kruispunt voor toonaangevende bedrijven die de allernieuwste technologie, kennis en producten aanbieden. De beurs heeft grote invloed op de hele waardeketen van de landbouwsector in Japan, van productie, verwerking en logistiek, tot de handel in tuinbouwproducten en –diensten. Dit jaar worden ca. 100 standhouders en 12.000 bezoekers verwacht.

Op de beurs kunt u onder andere de volgende producten en diensten vinden: kassen, tuinbouwtechnologie, w.o. plant factory, klimaatsystemen, gewasbeschermingsmiddelen, informatiesystemen, meetinstrumenten en monitoringsystemen, logistieke oplossingen, verwerkingstechnologie, teelt- en oogsttechnologie.

Heeft u plannen om de Japanse markt te betreden of uw marktaandeel in deze regio te vergroten? Wij nodigen u dan uit om als exposant deel te nemen aan Agro Innovation. Op het HOLLAND PAVILJOEN wordt voor u geregeld;  een kant-en-klare standbouw, inrichting, verlichting, elektriciteit tot en met promotie.

De Nederlands ambassade zal daarnaast een glastuinbouwseminar organiseren op 21 november met als thema “efficiëntie en kostenreductie” om de belangstelling van meer grote bedrijven en regionale overheden in de Nederlandse tuinbouwsector op te wekken. Na afloop van het seminar wordt er een netwerkreceptie gehouden.

We zien u graag tegemoet op de Agro-Innovation 2018.

Information in English

We would like to inform you that the annual horticultural trade show “Agro-Innovation 2018” will take place from 20 to 22 November, at Tokyo Big Sight. As in recent years the Netherlands Embassy in Tokyo will facilitate a ‘Holland Pavilion’ for companies interested in exhibiting at this exhibition.

Agro-Innovation, one of Japan’s most important trade fairs in the field of greenhouse horticulture, is a professional exhibition showcasing front-line technologies and products that influence the whole value chain of agricultural business in Japan. The fair covers all segments of agriculture from production, processing, logistics to retailing. Exhibit items and services are versatile: plant factory/horticulture technology, agrichemicals, Information systems/monitoring and measurements, logistic solutions, processing technology, cultivation/harvesting technology and more. This year some 100 exhibitors are projected to participate, with approximately 12.000 visitors expected.

If you are planning to enter the Japanese market or expand your business in this region, we cordially invite you to join us at Holland Pavilion. The Pavilion offers you a ready-to-use booth equipped with furniture, lighting, electricity and promotion activities.

For participation to Holland Pavilion or any inquiries related to Holland Pavilion, please contact the Pavilion coordinator, Ms. A. Dolgoff at nltokagr.dol@gmail.com; tel: +81-90-3960-7357

Here are a summary of Agro-Innovation 2018 and an application form.

Further information on the exhibition could be obtained at Agro Innovation official website, including the show results of 2017.

For any other queries including market information, please contact the Agriculture team of the Netherlands Embassy at E-mail: tok-lnv@minbuza.nl; tel: +81-3-5776-5490

On 21 of June the Netherlands Embassy will organise a horticultural seminar about cost reduction and efficiency to attract large horticultural companies and regional governments. The seminar will be concluded with a network reception that will be organised on the occasion of the Holland Pavilion at Agro Innovation.

I am looking forward to your participation at the Holland Pavilion in Tokyo.

Agro Innovation 2017 Holland Pavilion
Holland Paviljoen op Agro Innovation 2017