Website Agroberichten Buitenland vernieuwd

De website www.agroberichtenbuitenland.nl is vernieuwd.

De nieuwe website is ingedeeld in zes hoofdrubrieken:

  • Actueel. Daarin vindt u Nieuws uit alle landen en algemeen nieuws, activiteiten, zoals beurzen en handelsmissies en de rubriek Grensverleggers met aansprekende exporterende bedrijven en organisaties.
  • Agenda. Hier vindt u de activiteiten zoals handelmissies, beurzen, seminars, workshops en andere bijeenkomsten. De agenda biedt een totaaloverzicht waarin u kunt zoeken per land of type activiteit.
  • Landen. Deze hoofdrubriek is het hart van de website. Via het landenoverzicht gaat u naar het land van uw keuze waar een landbouwraad actief is. Op de landenpagina vindt u per land informatie over de landbouwraad, nieuws, activiteiten (Agenda) en achtergrondinformatie. Ook de Twitterfeed per land vindt u op de landenpagina.
  • Specials biedt een overzicht van artikelen die zijn gemaakt in het kader van een thema. U vindt onder meer specials over Water in de landbouw, Uitgangsmateriaal en Agrologistiek.
  • Instrumenten biedt een overzicht van de actuele (subsidie)regelingen voor Nederland en voor het buitenland.
  • Nieuwsbrief. U kunt zich aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief die u per mail ontvangt.

Snel naar een land

Via het landenoverzicht kunt u snel naar het land van uw keuze. Daarnaast kunt u met de interactieve kaart het land van uw keuze aanklikken waarbij u naar de landenpagina kunt gaan. Landbouwraden zijn actief in 70 landen. Via de rubriek Contact vindt u de adres- en contactgegevens per land. Landbouwraden hebben vaak meerdere landen onder hun hoede en zijn dan gevestigd in één land of hebben een steunpunt in landen. Wilt u meer weten over het werk van de landbouwraden, klik dan in het overzicht op de homepage op Het werk van de landbouwraden. U kunt ook op deze manier naar de Permanente Vertegenwoordigingen in Parijs, Rome en Brussel.

Dagelijks nieuws

De rubriek Nieuws wordt dagelijks gevuld met berichten uit de landen waar het landbouwradennetwerk actief is. Op de landenpagina is het nieuws te lezen per land. Ook kunt u door een RSS-feed op de hoogte blijven van het nieuws en de activiteiten. Verder kunt u het Twitteraccount @Agrobericht volgen met tweets van en door de landbouwraden.

Specials

Specials verschijnen drie keer per jaar. U vindt op deze website de Specials uit 2016 en 2017. Via de specials krijgt u een totaaloverzicht van artikelen die passen in het thema. Per landenpagina vindt u onder Achtergrond ook de artikelen uit de Specials en andere relevante informatie van de landbouwraden.

Vragen of opmerkingen

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan graag een mail naar landbouwradennetwerk@rvo.nl of reageer via @Agrobericht.