Website Agroberichten Buitenland vernieuwd

De website www.agroberichtenbuitenland.nl is vernieuwd.

De nieuwe website is ingedeeld in zes hoofdrubrieken:

  • Actueel Daarin vindt u Nieuws uit alle landen en algemeen nieuws, activiteiten, zoals beurzen en handelsmissies en de rubriek Grensverleggers met aansprekende exporterende bedrijven en organisaties.
  • Agenda Hier vindt u de activiteiten zoals handelmissies, beurzen, seminars, workshops en andere bijeenkomsten. De agenda biedt een totaaloverzicht waarin u kunt zoeken per land of type activiteit.
  • Landen Deze hoofdrubriek is het hart van de website. Via het landenoverzicht gaat u naar het land van uw keuze waar een landbouwraad actief is. Op de landenpagina vindt u per land informatie over de landbouwraad, nieuws, activiteiten (Agenda) en achtergrondinformatie. Ook de Twitterfeed per land vindt u op de landenpagina.
  • Specials biedt een overzicht van artikelen die zijn gemaakt in het kader van een thema. U vindt onder meer specials over Water in de landbouw, Uitgangsmateriaal en Agrologistiek.
  • Instrumenten biedt een overzicht van de actuele (subsidie)regelingen voor Nederland en voor het buitenland.
  • Nieuwsbrief U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief (Highlights) die u iedere donderdag per mail ontvangt. Zo blijft u op wekelijks de hoogte van de meest relevante berichten die op de website zijn gepubliceerd.

Snel naar een land

Via het landenoverzicht kunt u snel naar het land van uw keuze. Daarnaast kunt u met de interactieve kaart het land van uw keuze aanklikken waarbij u naar de landenpagina kunt gaan. Landbouwraden zijn actief in ruim 70 landen. Via de rubriek Contact vindt u de adres- en contactgegevens per land. Landbouwraden hebben vaak meerdere landen onder hun hoede en zijn dan gevestigd in één land en/of hebben een steunpunt in andere landen. Wilt u meer weten over het werk van de landbouwraden, klik dan in het overzicht "Direct naar" op de homepage op Het werk van de landbouwraden. U kunt dezelfde manier naar de Permanente Vertegenwoordigingen in Parijs, Rome en Brussel.

Dagelijks nieuws

De rubriek Nieuws wordt dagelijks gevuld met alle berichten uit de landen waar het landbouwradennetwerk actief is. Op de landenpagina is het nieuws te lezen per land. Ook kunt u via de RSS feed op de hoogte blijven van het nieuws en de activiteiten via de optie "Nieuwsberichten via RSS" onderaan de pagina's nieuws en agenda.

Verder kunt u het Twitteraccount @Agrobericht volgen met Tweets van en door het landbouwradennetwerk.

Via de zoekfunctie (rechtsboven in groene balk) kunt u ook altijd zoeken naar alle gepubliceerde berichten over een specifiek thema, land of een bepaalde (sub)sector.

Specials

Specials verschijnen drie keer per jaar. Het zijn achtergrondartikelen over een specifiek thema met diverse bijdragen van landbouwteams wereldwijd. U vindt op deze website alle Specials uit 2016, 2017 en 2018. Via de optie Specials op de home krijgt u een totaaloverzicht van alle artikelen per thema.

Via de landenpagina vindt u onder de rubriek Achtergrond ook de Special-artikelen terug specifiek over dat land en andere relevante (achtergrond)informatie van de landbouwraden.

Vragen of opmerkingen

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, stuur dan graag een mail naar landbouwradennetwerk@rvo.nl of reageer via @Agrobericht.