EU Agrifood Handelsmissie naar China

De Europese Commissie gaat onder leiding van Commissaris Janusz  Wojciechowski een agrifood handelsmissie naar China organiseren om de Europese kwaliteitsproducten te promoten. De missie zal van 21 tot 26 april 2024 plaatsvinden, aansluitend zal de EU een stand hebben op de Anuga Select China fair in Shenzhen. De missie zal op 21 april in Shanghai beginnen en daarna op 23 april naar Shenzhen doorreizen.

Deze handelsmissie staat open voor 80 deelnemers uit de EU agrifood sector. Er wordt vooral naar de volgende sectoren gekeken: vleesproducten, chocolade, ontbijtgranen en pasta, zoetwaren en bakkerijproducten, zuivelproducten, wijnen, bier en sterke drank, groente en fruit, olijfolie en plantaardige oliën, kindervoeding en babymelkpoeder, producten met geografische aanduidingen, grondstoffen zoals granen, oliehoudende zaden, maar ook veevoer en petfood.

Zowel MKB, grootbedrijven als brancheorganisaties kunnen zich aanmelden via de onderstaande link: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/HLM_China_April_2024 Let op, de deadline voor aanmelden is 19 december.

Zie de bijlage voor het voorlopige programma.