08 oktober 16e FRUIT ATTRACTION 2024

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Spanje, Madrid

Feria de Madrid, IFEMA

Van 8 t/m 10 oktober 2024 vindt de 16e editie van de jaarlijkse internationale groenten- en fruitbeurs Fruit Attraction plaats in Madrid.

Fruit Attraction 2024
Beeld: ©Fruit Attraction 2024 / Fruit Attraction 2024

In 2023 kwamen er tijdens deze succesvolle vakbeurs, die georganiseerd wordt door IFEMA en FEPEX, meer dan 103.000 potentiële klanten uit 145 landen en ruim 2.000 exposanten uit 18 sectoren en 56 landen samen. Jaarlijks nemen zo’n 70 Nederlandse bedrijven deel aan deze vakbeurs. Tevens was er in 2023 sprake van een toename van 16% in professionals en een groei van 10% in exposanten en oppervlakte (in totaal 9 hallen, d.w.z. 64.400 m2).

Fruit Attraction is een verbindingspunt voor alle professionals in de gehele waardeketen en staat voor innovatie en handel in de wereldwijde markt voor fruit en groenten. De beurs bevat de volgende segmenten:

  • Fresh produce
  • Innova & tech
  • Auxiliary industry
  • Fresh food logistic

Deelnemen in het Nederlands paviljoen

Ook deelname in het Nederlandse collectieve paviljoen is mogelijk. Holland Fresh Group biedt all-inclusive concepten aan vanaf 9m2. Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met Muriel Halling (HFG): halling@hollandfreshgroup.com 

Informatie en kosteloze ondersteuning

Deelnemers en geïnteresseerden in Fruit Attraction Madrid kunnen voor informatie en ondersteuning kosteloos terecht bij het kantoor van Ifema Madrid voor de Benelux, Intraservice BV: Mw. Suzanne Coers, suzanne@intraservice.nl.

Ook tijdens deze 16e editie is het Fruit Attraction LIVEConnect platform weer beschikbaar. Daarnaast is de LIVEConnect App te downloaden voor nog betere deelname en interactie via de online community.

Meer informatie: FRUIT ATTRACTION 2024