23 april Seafood Expo Global 2024 Barcelona

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Spanje, Barcelona

Fira Barcelona Gran Via Venue

Van 23-25 april 2024 zal de 31e editie van 's werelds grootste zeevruchtenbeurs “Seafood Expo Global-Seafood Processing Global” plaatsvinden in Barcelona.

Seafood Expo Global 2024 Barcelona
Beeld: ©Seafood Expo Global 2024 Barcelona / Seafood Expo Global 2024 Barcelona

De Seafood Expo Global en Seafood Processing Global beurs vormt 's werelds grootste handelsevenement voor zeevruchten. Duizenden inkopers en leveranciers uit de hele wereld komen naar de jaarlijkse driedaagse expositie, om elkaar te ontmoeten, te netwerken en zaken te doen. De aanwezige inkopers vertegenwoordigen importeurs, exporteurs, groothandels, restaurants, supermarkten, hotels en andere retail- en foodservicebedrijven. Exposanten bieden de nieuwste visproducten, verwerkings- en verpakkingsapparatuur en diensten aan die beschikbaar zijn op de markt voor vis, schaal- en schelpdieren.

Vorig jaar tijdens namen er ruim 70 bedrijven uit Nederland deel. Het Nederlands Visbureau staat ook ieder jaar op de beurs met een eigen collectieve stand. Het NL Paviljoen van het Nederlands Visbureau biedt Nederlandse importeurs en exporteurs van vis- en visproducten de mogelijkheid te participeren onder de Nederlandse vlag. De Nederlandse vissector is op deze wijze als collectief duidelijk herkenbaar ten opzichte van andere, concurrerende landen.

Ga voor meer informatie naar de officiële website: Seafood Expo Global 2024