16 april FOOD 4 FUTURE | ExpoFood Tech 2024

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Spanje, Bilbao

BEC - Bilbao Exhibition Center

Van 16–18 april 2024 vindt in Bilbao de vierde editie van Food 4 Future plaats. Dit is het grootste Europese congres op het gebied van innovatietechnologie in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Food 4 Future richt zich op de nieuwste en meest veelbelovende toepassingen van datatechnologie en verwerkingstechnieken. Er worden dit jaar wederom meer dan 8.000 professionals uit 25 landen verwacht en meer dan 450 sprekers nemen deel aan het congres.

Food 4 Future 2024
Beeld: ©Food 4 Future 2024 / Food 4 Future 2024

Het concurrentievermogen van bedrijven in de voedingsindustrie is nauw verbonden met hun vermogen om nieuwe technologieën te implementeren. Food 4 Future is dé ontmoetingsplek voor elke professional in de voedingsmiddelenindustrie en haar waardeketen, waar men de nieuwste en meest veelbelovende technologieën, toepassingenrobotica, automatiseringdatatechnologie en verwerkingstechnieken kan aantreffen.

Food 4 Future wil een platform zijn voor de laatste innovaties en trends die de transformatie van de voedingsmiddelenindustrie aansturen, zoals Food Tech 6.0 ,de zorg voor gezonde voeding, duurzame en efficiënte voedselproductie en de strijd tegen klimaatverandering.

Ga voor meer informatie naar de officiële website: FOOD 4 FUTURE 2024