18 maart Alimentaria | FoodTech Barcelona 2024

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Spanje, Barcelona

Fira Barcelona - Gran Via Venue

Van 18 tot 21 maart 2024 vindt in Barcelona wederom de Alimentaria vakbeurs plaats. Al sinds 1984 wordt dit succesvolle event op het gebied van voedingsmiddelen en dranken georganiseerd. Tijdens deze vakbeurs vinden ook de FoodTech en Hostelco beurzen paats.

Alimentaria 2024
Beeld: ©Alimentaria 2024 / Alimentaria 2024

Tijdens de Foodtech worden de nieuwste machines, innovatieve technologieën en ingrediënten gepresenteerd. Dit is een uniek trefpunt voor de belangrijkste bedrijven uit de sector, het MKB, de internationale exposanten en bezoekers, de brancheverenigingen, de technologiecentra en andere instellingen. De Hostelco beurs staat in het teken van de nieuwste hotel-, restaurant- en horeca-uitrusting.

Samen met de organisatoren van de Hostelco en FoodTech beurzen versterkt de Alimentaria beurs haar internationale positionering en status als benchmark voor de technologie binnen de voedingsmiddelen- en drankenindustrie.

Ga voor meer informatie over de beurzen naar: