17 februari InterSICOP 2024 (International Bakery, Pastry, Ice Cream, Coffee and equipment show)

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Spanje, Madrid

Feria de Madrid, IFEMA

Van 17 – 20 februari 2024 zal de International Bakery, Pastry, Ice Cream, Coffee and equipment show weer plaatsvinden in Madrid. De organisatie is in handen van de beurslocatie IFEMA en het organiserend comité van InterSICOP.

InterSICOP 2024
Beeld: ©InterSICOP 2024 / InterSICOP 2024

De InterSICOP is hét evenement om uw bakkerij-, distributie- en horecaproduct onder de aandacht te brengen. Tevens is het een speciaal evenement voor de apparatuur-, machine- en technologiesector. Het biedt hen een betere efficiëntie en concurrentiekracht in de productie en verwerking, dankzij nieuwe producten en oplossingen uit de toeleveringsindustrie.

Ga voor meer informatie naar de officiële website: InterSICOP 2024