31 mei Internationale Themadag Proteïne

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Nederland, Wageningen

Omnia
Gebouw 105
Hoge Steeg 2
6708 PH Wageningen

Bent u als Nederlandse exporteur of kennisinstelling actief met plantaardige eiwitten? En wilt u meer weten over de ontwikkeling, productie en export van de proteïne sector? Neem dan op woensdag 31 mei in Wageningen deel aan de Internationale Themadag Proteïne. Tijdens deze themadag hoort u meer over interessante kansen in de proteïne sector van Duitsland, Frankrijk, de Verenigde Staten, Canada, en China. Deelname is gratis en de voertaal is Nederlands. U kunt zich tot uiterlijk 29 mei aanmelden.

Voor meer informatie en aanmelding zie het nieuwsbericht Internationale Themadag Proteïne