29 september Smart Agrifood Summit 2022

Activiteitendata

  • Datum -
  • Tijd -
  • Locatie Spanje, Malaga

FYCM, Palacio de Ferias y Congresos de Málaga

Smart Agrifood Summit logo
Beeld: ©Smart Agrifood Summit / Smart Agrifood Summit

Op 29 & 30 september 2022 vindt de 5e editie van de Smart Agrifood Summit plaats in Malaga. Dit is het grootste evenement in Europa op het gebied van innovatie en ondernemerschap in de Agrifoodsector. Tijdens de 2021 editie bezochten meer dan 1.600 professionals uit 32 landen de summit en namen meer dan 200 sprekers, 80 startups, 350 bedrijven en 50 internationale investeerders deel.

De Smart Agrifood Summit is een evenement waar men kennis kan maken met nieuwe technologieën gepresenteerd door snelgroeiende startups. Het is een internationale ontmoetingsplaats voor innovatieve ideeën. Een plek waar samenwerking wordt bevorderd en communicatie tussen professionals in de sector vergemakkelijkt.

De Summit promoot innovatief ondernemerschap in de agrifood-sector door ontwikkelings- en groeikansen te bieden aan startups en spin-offs. Onder de deelnemers bevinden zich onder andere bedrijven uit de voedingsmiddelen- en landbouwsector, startups en agrarische technologie bedrijven. 

Meer informatie: Smart Agrifood Summit