23 februari Online 18º CONGRESO AECOC DE SEGURIDAD ALIMENTARIA Y CALIDAD

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Tijd -
  • Locatie Spanje

Online

Op 23 en 24 februari 2021 zal het jaarlijkse congres van de Spaanse Vereniging van Fabrikanten en Distributeurs (AECOC) plaatsvinden. Deze 18e editie zal geheel online worden gehouden.

AECOC Congres 2021
Beeld: ©AECOC / AECOC

Door COVID-19 past de voedselproductie zich aan en dit leidt tot nieuwe uitdagingen. Met name op het gebied van duurzaamheid en gezondheid. Deze thema’s zullen centraal staan in het AECOC Congres. Tijdens deze editie zullen ook onderwerpen als ‘From Farm to Fork’ en de Europese ‘Green Deal’ aan bod komen.

Het AECOC Congres is specifiek gericht op bedrijven die werkzaam zijn in de productie en distributie van voedingsmiddelen. Daarnaast zijn professionals op het gebied van onder andere voedselzekerheid en -kwaliteit van harte uitgenodigd om deel te nemen.   

Meer informatie: AECOC Congres 2021