16 januari Polagra Premiery

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
Polen / Poznań

Międzynarodowe Targi Poznańskie (MPT) is de eigenaar van 212.5 ha gebied, inclusief het tentoonstellingsgebied 17 ruime paviljoenen en een openluchtruimte voor 2.000 auto's. Het centrum bevindt zich in het centrum van Poznań in de directe omgeving van het trein station.

Het is de belangrijkste tentoonstelling voor Poolse en buitenlandse agrarische technische merken.

Polagra Premiery

In 2018 bedroeg de totale oppervlakte 56.000m2. Met 380 bedrijven die 500 merken aan 45.363 bezoekers hebben gepresenteerd is deze tentoonstelling een belangrijk overzicht van nieuwste agro technieken. Tijdens de beurs waren er boven 200 media vertegenwoordigers aanwezig.

Dit jaar wordt tijdens Polagra Premiery Holland Paviljoen georganiseerd.