Save the date: NL Paviljoen op Grüne Woche 2025

Wilt u de Duitse consument leren kennen omdat u de Duitse markt op wil? Of onderneemt u al in Duitsland en blijft u graag in contact met klanten? Of wilt u uw agrifood-netwerk groter maken? Doe dan mee aan het Nederland Paviljoen op de consumentenbeurs Grüne Woche 2025 in Berlijn van 17 - 26 januari 2025. 

NL Paviljoen op Grüne Woche
Beeld: ©RVO

Grüne Woche 2025

Grüne Woche is dé ontmoetingsplaats voor de Duitse en internationale landbouw- en agrifoodsector.

NL Paviljoen

Ook deze editie zal er een NL Paviljoen zijn in hal 18 van de Grüne Woche.

Waarom deelnemen?

Door deel te nemen aan het NL Paviljoen kunnen Nederlandse bedrijven/ organisaties:

  • zich presenteren;
  • netwerken;
  • kennis en producten delen.
     

Deelname en kosten

U kunt op 3 manieren deelnemen aan het NL Paviljoen.

  • Optie A: een eigen commerciële plek. U verkoopt dan producten aan bezoekers van de beurs. U bent alle beursdagen aanwezig.
  • Optie B: een niet-commerciële plek. U bent alle beursdagen aanwezig. En uw presentatie sluit aan op minstens één beleidsthema van het ministerie van Landbouw, Visserij, Voedselzekerheid en Natuur.
  • Optie C: een niet-commerciële plek. U bent zelf niet alle beursdagen aanwezig. Uw presentatie is wel alle dagen te zien op de Grüne Woche. Uw presentatie sluit aan op minstens één beleidsthema van het ministerie.

Bij selectie van deelnemers zal er een voorkeur zijn voor deelnemers die de hele week aanwezig zijn (optie A of B).

Aanmelden

Heeft u interesse in deelname aan het NL Paviljoen op Grüne Woche 2025? Meld uw interesse dan via deze link. Aanmelden zal mogelijk zijn vanaf eind juli 2024. U wordt automatisch geinformeerd zodra aanmelding mogelijk is.

Meer weten

Heeft u vragen over het NL Paviljoen op Grüne Woche 2025? Neem dan contact op met: 

Jantien Rutte, Projectmanager Missies en Beurzen bij RVO

Hannah Verhage, Projectmanager Missies en Beurzen bij RVO

Organisatie

Het ministerie van Landbouw, Visserij, Voedselzekerheid en Natuur organiseert dit Paviljoen. Het ministerie werkt daarbij samen met het LVVN Attaché Netwerk (LAN) van de Nederlandse ambassade in Berlijn en met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).