Greenhouses in Transition

"Greenhouses in Transition" is een innovatief programma dat mede is opgericht door de Foundation for Food & Agriculture Research “(FFAR) en de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO).

Verbetering regionale duurzaamheid in glastuinbouwsector

Het programma "Transition in Greenhouses" richt zich op het verbeteren van regionale duurzaamheid in de sector van de glastuinbouw (CEA: Controlled Environment Agriculture). Het programma heeft als doel trans-disciplinaire en cross-sectorale innovaties te ontwikkelen, met name binnen de voedsel-energie-water nexus. M.b.v. dit programma wil men bewerkstelligen de glastuinbouw af te stemmen op duurzaamheidsdoelen. Door het bevorderen van innovatieve, cross-sectorale oplossingen en het betrekken van een breed scala aan belanghebbenden, streeft het programma ernaar om de CEA-sector te transformeren tot een model van duurzame en veerkrachtige landbouwpraktijken.

Greenhouses in Transition Informational Webinar - 9 juli 2024

Voor nadere info en aanmelding voor bovenstaand programma, zie: Greenhouses in Transition - Foundation for Food & Agriculture Research (foundationfar.org)

Op 9 juli 2024 vindt er een Informational Webinar plaats:

Greenhouses in Transition Informational Webinar - Foundation for Food & Agriculture Research (foundationfar.org)