LNV Attaché Netwerk evenement 2024

De LNV-raden en LNV-attachés komen donderdagmiddag 6 juni 2024 bij Fort bij Vechten in Bunnik bijeen om persoonlijk en informeel met u in gesprek te gaan. Ze kijken er naar uit om u daar te ontmoeten. De bijeenkomst wordt georganiseerd door het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV). Deelname is gratis en kan via de aanmeldlink hieronder.

LNV Attaché Netwerk evenement 2023
LNV Attaché Netwerk event in Vijfhuizen in 2023

Voor wie is dit evenement bedoeld?

Het evenement is bedoeld voor alle bedrijven, kennisinstellingen, maatschappelijke organisaties en andere stakeholders in het agro- en natuurdomein die internationaal actief zijn of willen worden. 

U bent ook van harte welkom als uw expertise, dienst of product internationaal bijdraagt aan innovatieve oplossingen die de productiviteit, veerkracht en weerbaarheid van het mondiale voedselsysteem duurzaam verbeteren en de natuur en biodiversiteit versterken.
 

Wereldkaart 2024 LAN

Hoe ziet de bijeenkomst er uit?

Na de opening krijgt u uitgebreid de gelegenheid om persoonlijk en informeel met de LNV-raad of LNV-attaché van het land of de regio van uw interesse in gesprek te gaan. Daarnaast kunt u ervaringen uitwisselen en/of netwerken met de andere aanwezige gasten en collega-ondernemers. Tijdens het netwerken kunt u genieten van een walking dinner. Ook is er een informatiemarkt met vertegenwoordigers van relevante overheidsinstanties en -programma’s.

Programma

16:30-17:15         Inloop en registratie en start informatiemarkt

17:15-17:30         Officiële opening netwerkevenement 

17:30-20:00         Start netwerkgesprekken en doorlopende informatiemarkt

20:00                       Einde evenement
 

LNV Attache Netwerk evenement 2023-1
In gesprek met LNV-raden en LNV-attachés tijdens het LNV Attache Netwerk evenement in 2023

Locatie en bereikbaarheid

Fort bij Vechten
Achterdijk 12, 3981 HB Bunnik

We raden u aan om met openbaar vervoer te komen. Vanaf station Bunnik zetten wij gratis bussen in die u voor de ingang van de locatie afzetten en na afloop weer terugbrengen naar station Bunnik. Mocht u liever op eigen gelegenheid gaan vanaf het station, dan raden wij aan om een OV-fiets te gebruiken. 

Voor meer informatie, parkeren en tips over de bereikbaarheid met de auto of het OV, adviseren wij u een kijkje te nemen op de locatie website of op www.9292.nl.  
 

Deelname en registratie

Deelname is gratis en iedereen dient zich persoonlijk aan te melden via deze aanmeldingslink. Indien u samen met een collega komt, dient deze persoon zich ook aan te melden. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang.

Na aanmelding ontvangt u een persoonlijke uitnodiging via email.

Let op: Indien het aantal aanmeldingen de capaciteit van de locatie overschrijdt, behouden wij ons het recht voor om slechts een maximaal aantal gasten (per organisatie) toe te laten.
 

Afmelden

Kunt u onverhoopt toch niet aanwezig zijn op dit evenement? Meld u dan tijdig af via de afmeldbutton in de bevestigingsmail die u heeft ontvangen of via e-mail LAN-events@rvo.nl

Ook last minute afmeldingen ontvangen wij graag om onnodige kosten en voedselverlies te voorkomen.

Contact

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op via LAN-events@rvo.nl