Nederland Paviljoen Agrofood Ghana 2023

De Nederlandse ambassade in Ghana en de RVO faciliteren van 21 november tot 23 november een Nederland Paviljoen voor het Nederlandse bedrijfsleven op Agrofood Ghana 2023. In samenwerking met GNBCC organiseert East-West Trade het paviljoen op de beurs. De ambassade zal een seminar en andere activiteiten organiseren en GNBCC zal matchmaking organiseren voor deelnemers.

Waarom Ghana?

  • Ghana heeft een bevolking van ruim 30 miljoen mensen, die naar verwachting zal groeien tot ruim 40 miljoen in 2030. Deze groeiende bevolking zal een sterke vraag naar voedsel en andere landbouwproducten creëren.
  • Ghana heeft ook een grote veehouderijsector, die groeit naarmate de vraag naar vlees en zuivelproducten toeneemt.
  • Er is een groeiende belangstelling voor de ontwikkeling van de Ghanese tuinbouwsector
  • Ghana is een belangrijke producent van cacao, maar er is nog steeds een aanzienlijk potentieel om de productie en de export te vergroten.

Voor meer informatie en kosten, kunt u contact opnemen via +31628928962 of missions@ewtc.nl.

Ga naar de website Agrofood Ghana