Schrijf nu in voor deelname aan de Spaanse sierteeltvakbeurs IBERFLORA

Van 3 t/m 5 oktober 2023 vindt de Spaanse vakbeurs voor de sierteelt Iberflora plaats. Deze beurs is de meest bekende binnen de tuinbouwsector en wordt jaarlijks georganiseerd in Valencia voor een groot (inter)nationaal publiek. Bedrijven uit Nederland kunnen ervoor kiezen deel te nemen aan het NL Collectief op deze beurs waar Nederlandse bedrijven gezamenlijk kunnen participeren op een mooie centrale beurslocatie.

Iberflora 2023
Beeld: ©Iberflora 2023 / Iberflora 2023
Iberflora 2023

De Nederlandse organisatie GREENN, die verantwoordelijk is voor het collectief, is dit jaar ook partner van de beursorganisatie geworden. Sinds de recentelijk gestarte samenwerking kunnen Nederlandse bedrijven ook elders op de beurs een standruimte bemachtigen via GREENN.

Voor bezoekers is Iberflora het event om de nieuwste trends en innovaties in de markt te ontdekken. Het biedt professionals de gelegenheid om te netwerken en ideeën uit te wisselen. Iberflora is voor standhouders van sierteeltbedrijven een interessante standplaats om hun (nieuwste) producten en services te presenteren.

De vakbeurs heeft een beursoppervlakte van 35.000 vierkante meter waar met name bloemen, planten, techniek en decoratie een belangrijke rol spelen. Juist voor Nederlandse organisaties biedt de beurs interessante mogelijkheden.

In 2022 waren er tijdens de 51e editie 18.500 bezoekers en presenteerden 541 exposanten hun producten en of diensten.

Interesse in deelname? Neem contact op met GREENN via e-mail team@greenn.nl of telefoon + 31 297 223770.

Ga voor meer informatie over de beurs naar de officiële website: Iberflora 2023