Nederlands Paviljoen op Hannover Messe 2023

Wilt u de Duitse markt betreden? Of bent u op zoek naar nieuwe zakenpartners in Europa? Of u wilt uw netwerk uitbreiden in de sector hightechsystemen en -materialen (HTSM)? Neem dan deel aan het Nederlands Paviljoen op de Hannover Messe 2023. Deze beurs vindt plaats van 17 tot en met 21 april 2023 in Duitsland.

Hannover Messe 2023
Hannover Messe 2023

Industriële transformatie

De Hannover Messe is de grootste technologische industriebeurs ter wereld met 6.500 internationale exposanten. De beurs trekt jaarlijks 200.000 bezoekers uit 70 verschillende landen. Na een succesvolle relaunch in 2022 vindt de beurs in 2023 weer plaats. Het motto van de Hannover Messe 2023 is ‘Industrial Transformation – Making the difference

Nederlands Paviljoen

Naast handelspartner, wil Nederland ook technologie- en innovatiepartner zijn van Duitsland. Daarom straalt het Nederlands Paviljoen in hal 8 dit jaar uit dat Nederland hét partnerland is, met oplossingen voor wereldwijde uitdagingen.

Nederland presenteert zich onder het overkoepelde thema ‘Integrating Industries for a Smart Sustainable Future’. Met onze gezamenlijke presentatie laten we zien hoe we slimme en duurzame oplossingen ontwikkelen. En hoe we door internationaal samen te werken, zorgen voor industriële transformatie.

Voor wie?

Deelname aan de Hannover Messe is geschikt voor Nederlandse bedrijven die actief zijn in de technologiesector. U kunt als exposant deelnemen aan het Nederlands paviljoen. 

Deelnemen als exposant op de Hannover Messe

Meld u aan als exposant om deel te nemen aan het Nederlands Paviljoen op de Hannover Messe in hal 8. Aanmelding verloopt via de brancheorganisaties FME, Koninklijke Metaalunie en FIER Automotive.

De kosten voor deelname zijn minimaal € 820 per m2 met € 365 aan marketing fee.

Meer weten?

Heeft u vragen over deelname aan het paviljoen, of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met een van de organisatoren van het Nederlands Paviljoen:

Wilt u meer weten over de mogelijkheden rond deelname aan collectieve netwerkactiviteiten? Neem dan contact op met:

Organisatie

Het Nederlands Paviljoen op de Hannover Messe wordt georganiseerd door FME, Koninklijke Metaalunie, FIER Automotive en Smart Industry. Zij doen dit in samenwerking met Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, het ministerie van Buitenlandse Zaken, de Nederlandse ambassade in Berlijn, en het consulaat-generaal in München