Inschrijving Netwerkbijeenkomst landbouwattachénetwerk 22 juni op Floriade open!

Eindelijk is het weer zover! Na lange tijd komen binnenkort onze landbouwraden en landbouwattachés naar Nederland en willen graag met u in gesprek. Om die reden organiseert het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) een speciale netwerkbijeenkomst op woensdagmiddag/avond 22 juni a.s. op de Floriade in Almere. Het event zal worden geopend door de heer Henk Staghouwer (minister van LNV) en mevrouw Christianne van der Wal-Zeggelink (minister voor Natuur en Stikstof).

Floriade arial view

Voor wie?

Het event is bedoeld voor ondernemers en andere stakeholders in de agrarische sector met internationale ambities, van startend tot ervaren. Maar ook groene kennis- en onderwijsinstellingen, non profit organisaties en andere stakeholders die in het LNV-domein internationaal actief zijn, zijn van harte welkom.

Hoe ziet de bijeenkomst er uit?

De bijeenkomst vindt plaats in het Congrespaviljoen op de Floriade. Na de opening door de twee bewindspersonen krijgt u uitgebreid de gelegenheid om persoonlijk en informeel met de landbouwraad en/of landbouwattaché van het land of de regio van uw interesse in gesprek te gaan. Tijdens het gesprek kunt u genieten van een walking dinner die door ons wordt aangeboden.

Programma

Tijd Onderdeel
16:30-17:30 Inloop Floriade en registratie netwerkbijeenkomst
17:30-18:00 Opening netwerkbijeenkomst door ministers
18:00-20:00 Start netwerkgesprekken en walking dinner
20:00 Einde netwerkbijeenkomst

Deelname en registratie

Via deze registratiepagina netwerkbijeenkomst LAN kunt u zich aanmelden. Deelname aan de bijeenkomst is gratis. Aanmelden kan tot 1 juni, maar wacht niet te lang in verband met de maximale capaciteit.

Ter voorkoming van onnodige kosten en voedselverlies, verzoeken wij vriendelijk om u bij verhindering tijdig af te melden. Dat kan via de afmeldingsknop in de bevestiging die u per e-mail heeft ontvangen of via onderstaand e-mailadres. Alvast dank voor uw begrip.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via LAN-events@rvo.nl

Wat doet het landbouwattachénetwerk?

Het landbouwattachénetwerk (LAN) is onderdeel van het ministerie van LNV en zet zich in voor de internationalisering van het Nederlandse agro- en natuurdomein. De landbouwraden en hun teams zijn werkzaam op 60 Nederlandse ambassades en/of consulaten en bedienen van daaruit 80 landen. Ook zijn ze vertegenwoordigers voor Nederland bij internationale organisaties: FAO/WFP/IFAD in Rome, EU in Brussel en OESO in Parijs.

Het LAN ondersteunt Nederlandse beleidsmakers, bedrijven en kennisinstellingen in het LNV domein bij hun internationale ambities. Het heeft hiervoor goede contacten met de overheden en een uitgebreid netwerk. Zo kunnen de landbouwraden en hun teams u goed van dienst zijn.