Nederlands Paviljoen op de Free From Functional Food Expo 2022 editie in Barcelona

In juni dit jaar brengt de Free From Functional Food Expo in Barcelona wederom alle key inkopers uit de retail en importeurs & distributeurs samen in twee dagen. Biologische, Free From en organic producten en gezonde voedingsmiddelen staan 7 en 8 juni centraal!

Freef

Voor het eerst sinds de oprichting van de Free From zal er een Nederlands paviljoen zijn op deze beurs, georganiseerd door Export Partner. De Free From Functional Food is het enige evenement specifiek voor de vijf belangrijkste en snelgroeiende gebieden voor de detailhandel: Free from, Veganistisch, Biologisch/Natuurlijk, Functioneel en Ingrediënten.

In totaal bezochten 7.820 bezoekers (professionals) uit meer dan 69 verschillende landen de Free From Functional Foods & Health Ingredients beurs en stonden er 300+ exposanten op de beurs. Een groei van 52% in bezoekersaantallen ten opzichte van voorgaande editie.

Wil je meer weten over het Nederlands paviljoen? Neem dan contact op met Daan Busscher: daan@exportpartner.com van Export Partner en bekijk ook de volgende informatie: Brochure Free From Functional Foods Barcelona 7-8 juni 2022  Nederland Paviljoen

Ga voor meer informatie over deze beurs en andere agrifood beurzen in Spanje naar ons evenementenoverzicht.