Blog: Trends in internationaal zakendoen 2022

Wat is de impact van de coronapandemie op internationaal zakendoen in 2022? Samen met Ada Cheang en Gazizah Bahmany, Business Development Coördinatoren bij RVO, kijken we vooruit naar 4 meerjarige trends in internationaal zakendoen die in 2022 voor uw bedrijf relevant kunnen zijn. Waar liggen de kansen en risico's?

Trends internationaal zakendoen

We zien veranderingen in de voorkeuren van consumenten. Zij kiezen bijvoorbeeld steeds vaker voor duurzame mobiliteit, digitale oplossingen in het dagelijks leven, en voor een abonnement op het gebruik van producten (Product-as-a-Service). Internationaal actieve bedrijven verschuiven naar andere productielocaties, stappen over op duurzamere processen en besteden meer aandacht aan digitalisering en cybersecurity.

Trends in internationaal ondernemen

Meer weten?

Wilt u meer weten over kansen en uitdagingen voor uw bedrijf op het gebied van internationaal zakendoen? Wij helpen u graag verder. Onze dienstverlening sluit aan op de actuele en meest gestelde vragen van ondernemers. We signaleren trends in internationaal zakendoen die voor u relevant zijn. Neem voor persoonlijk advies over internationaal zakendoen contact op met een van onze adviseurs. Bel 088 042 42 42 of chat direct met een adviseur.

Trends internationaal zakendoen