Brazilië - Nederland duurzame landbouw 'Challenge'

Acht innovatieve ideeën voor duurzame landbouw in Brazilië trokken meer dan 100 deelnemers naar een webinar van de NL ambassade in Brazilië. Innovaties betroffen financiering, transparantie, verduurzaming van de landbouw en bebossing. 

Challenge

DSM, Black jaguar, the Green Fund, IDH, Sarvision, Rabobank en Green Branch presenteerden projecten waar NL – Braziliaanse samenwerking een rol speelt. De winnaar was Solidaridad die met de ondersteuning van kleine boeren en geïntegreerde cacao/veeteelt systemen in de Amazone de positie van kleine boeren verbetert en ontbossing tegengaat. Het grote succes is dat we met het webinar nieuwe verbindingen hebben gelegd tussen de initiatieven en deelnemers. Wie meer wil weten of de hele webinar serie over NL- Brazilie duurzame landbouw, klik hier

Via deze link zijn alle pitches van de Sustainable Agriculture Challenge terug te bekijken.