Uw waardering over economische dienstverlening

De Rijksoverheid wil graag haar economische dienstverlening in het kader van internationaal ondernemen verbeteren. Het gaat om dienstverlening in brede zin, niet alleen door de ministeries en RVO, maar ook door de Nederlandse ambassades, inclusief de landbouwraden. Heeft u de afgelopen jaren contact gehad met een van onze landbouwraden, laat ons dan graag weten wat uw mening hierover is. Wij stellen uw mening als ondernemer, kennisinstelling, bedrijf of NGO enorm op prijs. Meedoen kan nog tot en met 1 december.

Voor dit doel is een korte vragenlijst opgesteld die via een mailing is verstuurd naar ondernemers, bedrijven, kennisinstellingen en NGO's. We hopen via deze oproep nog meer mensen te bereiken. Uw medewerking aan dit onderzoek is van grote toegevoegde waarde voor verbetering van onze dienstverlening.

Het invullen kost ongeveer 12 minuten en deelnemen kan nog tot en met aanstaande woensdag 1 december. U kunt via deze deelname link of via de link onderaan dit bericht starten met de vragenlijst.

Ook in naam van het ministerie van Buitenlandse Zaken alvast onze hartelijke dank!

Survey