Vlaams-Nederlandse handelsdag 2021 (wegens COVID-19 uitgesteld naar 14 juni 2022)

Wilt u uw zaken uitbreiden naar België? Zoekt u praktische informatie en zakelijke contacten? Wilt u weten welke ondersteuningsmogelijkheden er zijn? Meld u dan aan voor de Vlaams-Nederlandse handelsdag op 7 december.

De Vlaams-Nederlandse handelsdag wordt voor de 6e keer op rij georganiseerd. Tijdens deze dag leert u hoe u de Vlaamse markt het best benadert. Ook hoort u hoe u uw kansen op succes verhoogt en de juiste zakenpartner vindt. 

Vlaams-Nederlandse Handelsdag

Voor wie?

De Vlaams-Nederlandse handelsdag is voor ondernemers uit Nederland en Vlaanderen, die zaken willen doen in het buurland. Ook kunt u contacten leggen met relevante partijen die het buurland kennen.

Programma

Het programma bestaat onder andere uit:

  • een plenair welkom en keynote;
  • 3 B2B matchmaking sessies;
  • 2 workshoprondes; en
  • een plenaire afsluiting.

De B2B-matchmaking zijn één-op-één ontmoetingen van elk 20 minuten. De matchmaking is bedoeld voor Vlaamse en Nederlandse ondernemers die op zoek zijn naar agenten, distributeurs, toeleveranciers of samenwerkingspartners in Vlaanderen of Nederland.

Raadpleeg het volledige programma

Aanmelden

Meld u aan voor de handelsdag en stel zelf uw persoonlijke agenda samen bij 'Plan uw aanwezigheid'. Kiest u een B2B matchmaking sessie, vul dan uw bedrijfsprofiel aan tijdens het verdere registratieproces. Geef daarnaast duidelijk aan met wie en over welk product, welke dienst en/of technologie u wilt spreken. Dit bevordert uw kans op goede matches.

Meer weten?

Neem voor meer informatie over de handelsdag contact op met de organisatie.

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network (EEN) ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en KVK deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nl.