verslag: Business Day India 2021

Op 12 oktober vond de online Business Day India plaats. Heeft u ook ambities op deze markt en heeft u dit evenement gemist? Of wilt u de informatie nog eens doornemen? Lees dan verder en kijk de online sessies terug.

Business Day India

Op de Business Day India lag de focus op kansen voor Nederlandse ondernemers in de sectoren agrofood, Life Science & Health, water en duurzame energie.

Waarom terugkijken?

  • Krijg inzicht in de actuele ontwikkelingen en het zakenklimaat in India.
  • Doe kennis op over welke kansen er zijn voor innovatieve oplossingen in agrofood, Life Science & Health, water en duurzame energie.
  • Luister naar de ervaringen van ondernemers die actief zijn in India.
  • Ontdek hoe de Nederlandse overheid ondernemers (verder) helpt met zakendoen in India.
  • Doe ideeën op voor het uitbreiden van uw netwerk.

Business Day India terugkijken

Business Day gemist of zin om terug te kijken? Geen probleem. De sessies zijn opgenomen en staan online. Klik op de balk hieronder en bekijk de opnames op het RVO-YouTubekanaal.

Business Day India

Highlights: kansrijke sectoren

Kansen voor Nederlandse bedrijven stonden centraal op de Business Day India. De themasessies die u kunt terugkijken belichten kansen in de sectoren:

  • agrofood
  • Life Sciences & Health
  • water
  • duurzame energie

Meer weten? Wij helpen u graag verder

Wilt u na deze Business Day concrete stappen zetten naar de Indiase markt? Of wilt u uw activiteiten daar uitbreiden? Het buitenlandnetwerk van de Nederlandse overheid en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) helpen u graag verder.

Blijf op de hoogte en neem deel aan evenementen

RVO organiseert regelmatig evenementen over zakelijke kansen in India. Houd onze evenementen in de gaten, neem een abonnement op de nieuwsbrief van RVO of volg ons op Twitter en LinkedIn.

U kunt bijvoorbeeld meedoen aan de volgende evenementen:

Organisatie

RVO organiseert de Business Day India voor het ministerie van Buitenlandse Zaken, in samenwerking met het economische buitenlandnetwerk in India en Trade and Innovate NL.

Mogelijk gemaakt door Trade and Innovate NL

Trade and Innovate NL is een landelijk netwerk van publieke organisaties dat Nederlandse ondernemers verbindt, met elkaar en met opdrachtgevers uit het buitenland. Samen bundelen we de krachten van publieke organisaties om ondernemers beter te ondersteunen op internationale markten.

Trade and Innovate NL organiseert evenementen, vooral gericht op en in Azië, Noord-Amerika en Europa. Een van de focusthema's daarbij is Smart Cities.

Lees meer op de website van Trade and Innovate NL