België: Bezoek aan de 'Taste of Tavola', vakbeurs voor fijne en verse voeding

Van 26 tot 29 september vond in Kortrijk de Taste of Tavola plaats. Een voorproefje van de Tavola, de vakbeurs voor kwalitatief goede en verse voeding in België met het accent op premium food & drinks, die vanwege COVID-19 uitgesteld is tot maart 2022. Een kleinere variant van de Tavola met ongewijzigd concept: een platform voor zowel sterke marktleiders als ambachtelijke producenten om hun delicatessen en kwaliteitsproducten te presenteren aan o.a. groothandelaren en inkopers. De beurs richt zich op afnemers uit de food retail, speciaalzaken en cateringorganisaties.

Tavola

Op de Taste of Tavola spraken we met verschillende Nederlandse ondernemers over de kansen die zij op de Belgische markt zien en over hoe het landbouwkantoor van de Nederlandse Ambassade hen kan ondersteunen bij het succesvol zaken doen in België.

Geïnteresseerd om als Nederlandse ondernemer de Belgische delicatessemarkt te leren kennen? Het landbouwkantoor in Brussel zal op de Tavola 2022 met een Holland Paviljoen aanwezig zijn. Bent u een food processing bedrijf en heeft u interesse om deel te nemen? Met de missievoucher van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland ontvangt u een subsidie tot 50% van de deelnamekosten. Bijgevoegd vindt u een folder met meer informatie. U kunt ook altijd contact opnemen met onze landbouwattaché Anne-Margreet Sas, via bru-lnv@minbuza.nl