Spanje: Internationale veehouderijbeurs FIGAN

Van 21-24 september 2021 heeft de internationale beurs voor veehouderij FIGAN weer plaatsgevonden in Zaragoza.

Deze 2-jaarlijkse beurs heeft dit jaar ruim 50.000 professionele bezoekers getrokken. Zij bezochten de stands van 827 bedrijven, waaronder de Nederlandse bedrijven AgriSyst, Combiboard, Comfort Solutions, de GierDrive Systems, de Heus, DSM, Schils BV, Leeo Precision Farming, Nanta, Ottevanger Milling Engineers, Trouw Nutrition, Provimi, Uniform Agri, Van Aarsen International en Vencomatic Group.

Raadpleeg de volledige lijst met: exposanten.

FIGAN 2021 Zaragoza
©FIGAN

Het aantal bezoekers was door Corona ca. 25% lager dan vorige edities, maar volgens de Nederlandse bedrijven was het zeer de moeite waard om weer naar Zaragoza af te reizen. In het volgende filmpje kan je een sfeerimpressie zien en licht John Bierens, Sales Director Europe, toe waarom FIGAN een interessante beurs is voor de Vencomatic Group en welke kansen zij zien in de Spaanse markt: FIGAN 2021

Het landbouwteam in Spanje heeft tijdens de beurs de sectororganisaties voor de varkensvleesproducenten Anprogapor en pluimveevleesproducten Avianza gesproken om zich te informeren over de ontwikkelingen in de verduurzaming van de veehouderij.

In 2022 vindt de internationale beurs voor machines in de landbouwsector FIMA plaats van 8-13 februari 2022. Voorgaande edities werden door meer dan 200.000 bezoekers bezocht. 

De volgende editie van FIGAN is in maart 2023, de precieze data hiervoor zijn nog niet bekend gemaakt. Houd hiervoor onze agenda in de gaten.