Nederlands design en Nederlandse bloemen op het prestigieuze podium van de Design Week in Milaan

Tijdens de Design Week in Milaan (4-11 september) hebben duizend Nederlandse orchideeën  Palazzo Francesco Turati (thuisbasis van de tentoonstelling Masterly - The Dutch in Milaan) verfraaid met hun elegantie en prachtige kleuren.

De aangewezen Ambassadeur van Nederland in Italië Willem van Ee

Duizend Nederlandse orchideeën om de stad Milaan te bedanken

In aanwezigheid van de Nederlandse Ambassadeur in Italië Willem van Ee ontving Mascha Baak, Consul Generaal van Nederland in Milaan, de eerste orchidee cadeau uit handen van Nicole Uniquole, curator van Masterly. De overige orchideeën werden aan bezoekers geschonken om de stad te bedanken voor het ontvangen van zoveel Nederlandse ontwerpers. Dit alles werd mogelijk gemaakt door kwekerij Piet Vijverberg, veredelaar Sion en Orchidee Nederland, een branchevereniging die deze prachtige bloem selecteert en kweekt. Hartelijk bedankt!