Ontdek zakendoen met de Verenigde Naties via online seminar

Kunt u met uw bedrijf of product bijdragen aan wereldwijde uitdagingen? Doe dan op 16 en 17 juni mee met het online UN International Procurement Seminar en ontdek uw kansen bij VN-organisaties. U kunt 1-op-1 in gesprek gaan met de inkopers van de Verenigde Naties.

VN online seminar

VN-organisaties gaven in 2019 in totaal $ 19 miljard uit, waarvan ruim $ 534 miljoen bij Nederlandse bedrijven. Ieder jaar worden veel verschillende producten en diensten ingekocht. Het gaat dan vooral om farmaceutische producten, energie-oplossingen, gezondheidszorg, medische apparaten, telecommunicatie en IT-middelen, transport, voertuigen, water en sanitatie, voedingsmiddelen en noodpakketten. Dit levert veel opdrachten op.

Voor wie?

Dit seminar is bedoeld voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in opdrachten voor de Verenigde Naties. Het gaat om:

  • leveren van goederen voor VN-noodhulpoperaties;
  • producten voor VN-projecten;
  • diensten voor langjarige VN-ontwikkelingsprogramma's.

Deelnemende VN-organisaties

UNICEF, UNFPA, UNOPS, UNDP, UNGM, UNWRA, UNIDO, UNPD, WFP en UNHCR.

Wat biedt het programma?

U maakt in 1-op-1-gesprekken kennis met de inkoopexperts van VN-organisaties. Daarbij hoort u meer over de mogelijkheden bij VN-organisaties en hun inkoopbehoeften. Belangrijke onderwerpen als innovatie, duurzaamheid en corona (COIVD-19) komen in verschillende presentaties aan de orde.

Er zijn themaworkshops met VN-experts over inkoop van producten en diensten voor logistiek, ICT en gezondheidszorg. Tijdens plenaire sessies delen ondernemers hun ruime ervaring met zakendoen met de VN.

Via het online platform kunt u netwerken met Nederlandse ondernemers, maar ook met ondernemers uit de andere organiserende landen (Verenigd Koninkrijk, Ierland, Polen en Slovenië).

Aanmelden en kosten

Deelname aan het seminar is gratis. Geef aan dat u geïnteresseerd bent in het seminar via de United Nations General Marketplace (UNGM). Dit kan tot uiterlijk 26 april. Na uw 'expression of interest' ontvangt u van ons meer informatie over de aanmelding en registratie voor het seminar.

Bent u nog niet geregistreerd in UNGM? Dit doet u op de website van UNGM. Het is handig om daarvoor eerst de instructievideo's te bekijken.

European Procurement Forum

Op 24 en 25 mei is het European Procurement Forum (EUPF). Dit jaarlijkse VN-inkoopforum is dit keer online vanuit New York en speciaal bedoeld voor Europese bedrijven. Kijk voor meer informatie en de inschrijving op de website van EUPF.

Meer weten?

Wilt u meer weten over zakendoen met de VN? Bekijk dan onze video over Zakendoen met de Verenigde Naties met verhalen van andere ondernemers.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Corinne Abbas, adviseur Team Internationale Organisaties, RVO
E: corinne.abbas@rvo.nl

of

Derk Bonthuis, adviseur Team Internationale Organisaties, RVO
E: derk.bonthuis@rvo.nl

Organisatie

RVO organiseert het seminar samen met het UK Department for International Trade, Enterprise Ireland, Polish Agency for Enterprise Development en de ambassade van de Republiek Slovenië in Kopenhagen. Dit seminar wordt online georganiseerd vanuit UN City Kopenhagen.