Webinar Kansen in de groene stad in Oekraïne

Tijdens dit Webinar presenteerden we de geïdentificeerde zakelijke kansen voor Nederlandse ondernemers die actief zijn op het gebied van groene ontwikkeling en realisatie op het gebied van de institutionele markt in Oekraïne, evenals het Partners in Business programma (PIB).

Urban landscaping in Ukraine provides opportunities for the Dutch companies.

In order to assist the Dutch companies to enter the Ukrainian market and to find their way in labyrinth of state procedures and stakeholders the Netherlands Enterprise Agency together with the Office of the Agricultural Counsellor in Ukraine in the framework of the governmental program Partners in International Business (PIB) initiated the market study “Urban greening in Ukraine”. The results of the Study have been presented during the webinar on 11 February 2021.

Green City Webinar 11.02.2021
©#UAgroNL

Read more