Aankondiging webinar PUM Asia Special

Op 19 januari van 14.00 tot 15.30 uur organiseert de vrijwilligersorganisatie PUM Netherlands senior experts het webinar ‘PUM Asia Special’. In dit webinar laat PUM zien hoe door de ondersteuning van lokale ondernemers, Nederlandse bedrijven kansen in Azië kunnen realiseren met de praktische kennis van PUM vrijwilligers. Deelname is gratis en de voertaal is Engels.

Kansen voor Nederlandse bedrijven in Azië

Geen continent was tot nu toe zo succesvol in het managen van de coronacrisis als Azië, het grootste continent, met meer dan de helft van de wereldbevolking. Alhoewel de economische groei in 2020 afvlakte, verwachten economen en analisten dit jaar een inhaalslag. De kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven zijn net zo goed als voorheen.

Webinar PUM

PUM als verbinder tussen ondernemers in Azië en Nederland

PUM is op het moment in een stuk of tien landen in Azië actief, o.a. in India, Indonesië, de Filippijnen en Vietnam. De organisatie deelt Nederlandse know-how met lokale ondernemers en bedrijven en helpt deze bedrijven om duurzaam en verantwoord te groeien. Dat doen ze onder andere ook door hun internationale netwerk open te stellen, tussen ondernemers in Azië en bedrijven in Nederland te bemiddelen en ‘business links’ te organiseren waarbij PUM de ondernemers in Azië actief in contact brengt met potentiële zakenpartners in Nederland (en omgekeerd).

Het webinar ‘PUM Asia Special’

Regelmatig deelt PUM ervaringen en successen in webinars. Tijdens deze bijeenkomsten wordt gedeeld hoe zij de BV Nederland wegwijs kunnen maken en kunnen helpen kansen te verzilveren. De keynote wordt dit keer verzorgd door VNO-NCW voorzitter Ingrid Thijssen. Andere programma hoogtepunten zullen zijn: best practices van de samenwerking tussen Nederlandse en Aziatische bedrijven (RijkZwaan, Super Indo - onderdeel van Ahold Delhaize) en een update over zakendoen door Zuidoost-Azië expert Matthijs van den Broek.
Meer informatie via: https://www.pum.nl/en/asia-webinar

Over PUM

PUM een vrijwilligersorganisatie met ruim 1700 vrijwillige ondernemers die samenwerken en kennis delen met MKB ondernemers in 34 ontwikkelingslanden. Op deze wijze levert PUM rechtstreeks een bijdrage aan duurzame en inclusieve groei van het midden- en kleinbedrijf. Bedrijven die in de afgelopen jaren door PUM werden geadviseerd behaalden gemiddeld 56% meer omzet, 15% meer winst en de werkgelegenheid groeide met 14%.