‘Jungle Talks to ....’ verkent op 15 oktober de tuinbouw in Italië

Vanaf 1 oktober is de radioshow ‘Jungle Talks to...’ weer in de lucht en worden op tweewekelijkse basis de ontwikkelingen in de tuinbouw in verschillende landen besproken. We startten in Kenia en op 15 oktober a.s. is Italië aan de beurt.

JungleTalks

Jungle Talks en Paprika Tasty Radio hebben allebei als doel om mensen met elkaar te verbinden door ze te voorzien van informatie en entertainment. Jungle Talks doet dat door alweer 6 jaar tuinbouw webinars te organiseren. Paprika door radio te maken. Dit najaar maken we wederom samen een tuinbouwradioprogramma dat over grenzen heen kijkt en stapt en zullen Nederlanders in het buitenland de trends en ontwikkelingen in de tuinbouw delen met de luisteraars.

Behalve Paprika Tasty Radio, ondersteunt RVO deze serie en geeft de Nederlandse Landbouwraad ter plekke een overzicht van de tuinbouwsector in zijn of haar werkgebied.

Kansen in Italië

Op 15 oktober, van 16.00 -17.30 uur verkennen we de kansen in de tuinbouwsector in het land van dolce vita met Marguerite Sipman, Landbouwadviseur bij de Nederlandse ambassade in Rome. Verder zijn te gast; Willem Jan Coolbergen, eigenaar/directeur van Ortolanda, de grootste radijsteler van Europa, Alex Tonen, consultant sierteelt en al zeker 25 jaar werkzaam in de sierteelt in Italië en Carla Sentel, eigenaresse van Tecnolanda en al jarenlang actief op het gebied van technische toelevering. Ed Smit van Jungle Talks presenteert het programma vanuit Costa Rica.

Wil je meeluisteren? Schakel dan op 15 oktober vanaf 16.00 uur in via www.paprikatastyradio.nl. De uitzending zal de week erna herhaald worden en alle reeds uitgezonden programma’s vind je ook als podcast op http://www.goedemorgen.podbean.com/.