Franse en Spaanse brochure van The Plant Health System in The Netherlands

De brochure The Plant Health System in the Netherlands die begin 2019 is uitgegeven, is vertaald vanuit het Engels naar het Frans en het Spaans. De brochure is gemaakt door het team Markttoegang fytosanitair van de directie PAV, van het ministerie van LNV.

Derde landen, oftewel landen buiten de Europese Unie, hebben regelmatig vragen over hoe Nederland het fytosanitaire systeem georganiseerd heeft, hoe worden garanties afgegeven en met wie werken wij samen? Deze brochure geeft duidelijk weer hoe het Nederlandse fytosanitaire systeem in elkaar zit.

PAV Market access team
v.l.n.r. Philip de Jong, Pamela Beurze, Inge Horstmeier, Lianne Kersbergen

Nieuwsgierig geworden?

Klik op de links hieronder om de brochures in het Frans en in het Spaans te downloaden.