Nederlands Paviljoen op Caspian Agro 2021

Bent u ondernemer in de agrarische productie en voedselvoorziening? Van 19 tot en met 21 mei 2021 kunt u deelnemen aan de internationale vakbeurs Caspian Agro in Bakoe, Azerbeidzjan. Presenteer uw bedrijf in het Nederlandse Paviljoen.

Caspian Agro

De Caspian Agro is het grootste regionale landbouwforum in de Kaukasus. Er zijn demonstraties van apparatuur, producten en diensten. Deskundigen kunnen elkaar hier ontmoeten. De exposanten zijn fabrikanten, dienstverleners, importeurs en vele andere bedrijven die gespecialiseerd zijn in de verschillende agrarische sectoren.

Kansen voor Nederlandse bedrijven

De economie van Azerbeidzjan is veelzijdig en de agrarische sector groeit. Hier liggen veel kansen voor Nederlandse bedrijven. De Caspian Agro krijgt elk jaar een bezoek van de Azerbeidzjaanse president Ilham Aliyev, de vicepresident mevrouw Mehriban Aliyeva en de minister van Landbouw, Inam Karimov.

Nederlands Paviljoen

De Nederlandse ambassade neemt voor de 5e keer deel aan de Caspian Agro met een Nederlands Paviljoen. Ontdek nieuwe zakelijke kansen en leg contacten. De ambassade spant zich voortdurend in om die kansen te vergroten, en om Nederlandse bedrijven te interesseren voor de Azerbeidzjaanse markt.

Deelname en kosten

Let op! De ruimte van het paviljoen is beperkt. Meld u aan, uiterlijk op 1 april.

Deelname aan het Nederlands Paviljoen kost € 3.000 (circa 6 m2) per bedrijf. Dit is inclusief tafel met stoelen, elektriciteit, bedrijfsbanners (lokaal gedrukt), en koffie en water. Reis- en verblijfkosten zijn niet inbegrepen.

Meer weten?

Lees meer op de website van de Caspian Agro 2021.

Wilt u meer weten over deelname aan het Nederlands Paviljoen? Neem contact op met:

Mevrouw Günel Makhmudova, Nederlandse ambassade in Bakoe
E: gunel.makhmudova@minbuza.nl
T: +994 12 496 88 33