Serie radioprogramma's Jungle Talks start 1 oktober met tuinbouw in Kenia

In het voorjaar van 2020 besprak Jungle Talks op Paprika Tasty Radio iedere donderdag met Nederlanders actief in het buitenland de kansen in de tuinbouw. Dit najaar krijgt deze radioshow een vervolg en op tweewekelijkse basis worden weer de tuinbouwontwikkelingen in een aantal landen besproken. Ook de landbouwraden ter plekke doen hier actief aan mee. Op 1 oktober staat Kenia centraal. Daarna volgen onder meer Italië, Oekraïne, Brazilië en China.

Trends en ontwikkelingen van de tuinbouw in het buitenland

Jungle Talks en Paprika Tasty Radio hebben allebei als doel om mensen met elkaar te verbinden door ze te voorzien van informatie en entertainment. Jungle Talks doet dat door alweer 6 jaar tuinbouw webinars te organiseren. Paprika door radio te maken.
Vanaf 1 oktober maken we wederom samen een Nederlandstalig tuinbouwradioprogramma dat over grenzen heen kijkt en stapt en zullen Nederlanders in het buitenland de trends en ontwikkelingen in de tuinbouw delen met de luisteraars.
Behalve Paprika Tasty Radio, ondersteunt RVO deze serie en geeft de Nederlandse Landbouwraad ter plekke een overzicht van de tuinbouwsector in zijn of haar werkgebied.

Tuinbouw in Kenia

Op 1 oktober, van 16.00 -17.30 uur starten we de najaarserie in Kenia met Ingrid Korving, Landbouwraad bij de Nederlandse Ambassade in Nairobi, Judith Zuurbier, director Van Kleef Roses, Geert Roijakkers, managing director van Agricalla en Jeroen van der Hulst van Flowerwatch. Ed Smit van Jungle Talks presenteert het programma vanuit Costa Rica.

Dit programma kun je beluisteren via www.paprikatastyradio.nl, maar je kunt je ook aanmelden en inloggen via deze link. Het is mogelijk om via de mobiel of laptop mee te kijken maar je kunt dan ook via de chat direct vragen stellen aan de gasten. Jouw vragen kunnen dus tijdens de uitzending nog aan bod komen. 

Tot donderdag 1 oktober om 16.00 uur op Paprika Tasty Radio!

Deze uitzending zal de week erna op 8 oktober op hetzelfde tijdstip herhaald worden. Daarna volgen nieuwe uitzendingen over tuinbouw in Italië, Oekraïne, Brazilië en China.

JungleTalks