Mexico: Groot berry-congres gaat digitaal!

In verband met COVID-19 vindt het Aneberries-congres dit jaar digitaal plaats. Van 27 t/m 31 juli zullen professionals uit het vak een breed scala aan onderwerpen behandelen.

Zachtfruitteelt

Zo zal de vertegenwoordiger van de FAO in Mexico spreken over de kenmerken van een duurzame zachtfruitteelt terwijl Pablo Segovia van het Nederlandse bedrijf Legro ons zal bijpraten over productie van frambozen en bramen op substraat. Daarnaast zijn er onder meer presentaties over het gebruik van water, de fytosanitaire condities om de Europese markt te betreden, het behandelen van bepaalde plagen, de impact van COVID-19 op de zachtfruit-sector en de kansen in Mexico in deze sector.   

Om toegang tot de presentaties te verkrijgen, is het nodig om te registreren. Dat kan via onderstaande link.