Marktonderzoek kansen voor Nederland in Mexicaanse retailsector

Het Holland House Mexico heeft in opdracht van NLinBusiness een marktonderzoek uitgevoerd om de kansen in kaart te brengen voor Nederlandse bedrijven in de Mexicaanse retailsector.

Het rapport geeft inzicht in de Mexicaanse food en retailconsumptie, met speciale focus op bread and bakery, zuivel, vlees en vleesvervangers, organische producten en ‘fine food’. Ook wordt de regelgeving omtrent etikettering, het gebruik van additieven en smaak- en kleurstoffen besproken. Zowel de importtarieven en –restricties, als de veranderingen in het voorgestelde nieuwe handelsakkoord Mexico-Europese Unie komen aan bod. Daarnaast geeft het rapport details over praktische zaken, zoals de trends, de Mexicaanse consument en informatie over de spelers die zich op de markt bevinden. Het rapport sluit af met een handig lijstje vol tips & tricks.

Via onderstaande link kunt u naast het uitgebreide rapport, ook een visueel overzicht vinden.