Tuinbouwsector en landbouwraad in Spanje in tuinbouwradioprogramma Jungle Talks 4 juni

Aanstaande donderdag 4 juni staat de tuinbouwsector in Spanje, en haar kansen voor de Nederlandse agribusiness, anderhalf uur centraal tijdens de 3e aflevering van het tuinbouwradioprogramma van Jungle Talks en Paprika Tasty Radio.

Jungle Talks
Beeld: ©Jungle Talks / Jungle Talks

De vorige twee afleveringen behandelden de tuinbouwsectoren in Mexico en Zuid Afrika. Het programma heeft als doel om mensen met elkaar te verbinden door ze te voorzien van informatie en entertainment en kijkt over de grenzen heen.

Aanstaande donderdag 4 juni om 16.00 uur gaat Jungle Talks in gesprek met zowel de landbouwraad in Spanje, Nina Berendsen,  tomatenteler Vincent Looije die in de plaats Águilas op Spaanse wijze nieuwe kascomplexen Looije Aguilas SL heeft gebouwd met Nederlandse kennis, Ton Olsthoorn, plantenkweker en eigenaar van Plantal Producciones in El Ejido en tot slot met Kris de Smet van Koppert Biological Systems die jarenlang directeur is geweest van de vestiging van Koppert in Spanje, maar inmiddels de Europese activiteiten van Koppert commercieel aanstuurt vanuit Spanje.

Het belooft dus weer een interessante, inspirerende en hopelijk ook nog leerzame uitzending te worden over de tuinbouwsector in Spanje; het land waar veel groente geteeld wordt in de regio’s Almeria en Murcia, maar waar nog veel meer gebeurt op tuinbouwgebied.

Het programma wordt vanuit Costa Rica gepresenteerd door Ed Smit van Jungle Talks, maar men kan het programma op donderdag 4 juni om 16:00 uur live beluisteren via www.paprikatastyradio.nl maar ook live het digitale seminar bijwonen door in te loggen op https://bit.ly/Jungletalks2Spain.  Ook bestaat er de mogelijkheid om actief vragen te stellen. Een leuke ervaring om live het digitale webinar mee te maken dat direct wordt omgezet naar een radio-uitzending en dus niet gemist mag worden!