Bedrijvenmiddag Ambassadeursconferentie 2020

Wilt u internationaal ondernemen of uw internationale activiteiten verder uitbreiden? En vraagt u zich af hoe u dat aanpakt en waar u begint? Kom dan op woensdag 29 januari 2020 naar de Bedrijvenmiddag van de Ambassadeursconferentie in Den Haag en stel uw vragen aan Nederlandse ambassadeurs.

De ambassadeurs en consuls-generaal van het ministerie van Buitenlandse Zaken zijn er voor Nederlandse ondernemers met ambities in het buitenland.

Voor Nederlandse ondernemers, wereldwijd

Op de Bedrijvenmiddag staan meer dan 150 Nederlandse ambassadeurs en consuls-generaal klaar om uw internationale handelsmogelijkheden te verkennen. Zij vertegenwoordigen de Nederlandse belangen wereldwijd en beschikken over een groot internationaal en diplomatiek netwerk. Zij kennen de lokale markt en zijn experts op het gebied van de economische ontwikkelingen.

De Bedrijvenmiddag is onderdeel van de Ambassadeursconferentie, die het ministerie van Buitenlandse Zaken jaarlijks organiseert voor ambassadeurs en consuls-generaal.

Speeddates en informatiemarkt

Tijdens de Bedrijvenmiddag kunt u maximaal 4 korte een-op-eengesprekken voeren met de ambassadeurs en consuls-generaal.

Naast het speeddateprogramma zijn er adviseurs aanwezig van onder meer het ministerie van Buitenlandse Zaken, de Rijksdienst van Ondernemend Nederland (RVO.nl), Netherlands in Business, Trade & Innovate NL, Brexit, NL Exporteert, Dubai Expo 2020, Atradius DSB en NL Branding, om u van informatie te voorzien.

Een overzicht van alle Nederlandse ambassadeurs en consuls-generaal vindt u op de website van Nederland Wereldwijd.

Netwerkreceptie

De Bedrijvenmiddag wordt afgesloten met een netwerkreceptie. Hier ontmoet u collega-ondernemers, handelsbevorderende organisaties, netwerkpartners en de aanwezige ambassadeurs en consuls-generaal.

Aanmelden en kosten

Meld u aan vóór maandag 20 januari 2020. Let op: het aantal plaatsen is beperkt en onder voorbehoud. Bij aanmelding kunt u maximaal 4 gesprekken per bedrijf aanvragen.

Deelname is gratis. Bij afwezigheid zonder afmelding brengen wij € 225 in rekening.

Programma

Tijd Onderdeel
15:30 - 16:00 uur Ontvangst en registratie
16:00 - 16:15 uur Welkom
16:15 - 17:15 uur Ronde 1 t/m 4 Speeddating
17:15 - 18:15 uur Ronde 5 t/m 8 Speeddating
18:15 - 19:45 uur Netwerkreceptie

Meer weten?

Voor uw kansen op de buitenlandse markt downloadt u de gratis app NL exporteert in de App Store (iOS) of in de Google Play Store.

Meer informatie over de dienstverlening en ondersteuning van het ministerie van Buitenlandse Zaken bij internationaal zakendoen vindt u op de website Internationaal Ondernemen van RVO.nl.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met RVO.nl:
E: klantcontact@rvo.nl
T: 088 042 42 42

Organisatie

Het ministerie van Buitenlandse Zaken organiseert de Bedrijvenmiddag in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl), VNO-NCW en MKB-Nederland.