Seminar over bio-economie in Frankrijk

Meer weten over uw kansen in de Franse bio-economie? Neem deel aan een seminar, georganiseerd i.s.m. RVO op 14 november a.s. bij RVO-Den Haag. U krijgt daar informatie van onderzoekbureau MSG Sustainable Strategies en de Landbouwraad in Parijs over de trends en ontwikkelingen op het gebied van de bio-economie in Frankrijk, en ook over kansen voor samenwerking, handel en investeringen. RVO geeft een presentatie van alle instrumenten vanuit de Rijksoverheid t.b.v. exporterend bedrijfsleven.

Afbeelding biobased flower

Dit seminar is interessant voor Nederlandse bedrijven, actief in de bio-economie, die zaken willen doen met Frankrijk. Zowel grote bedrijven als mkb en start ups – maar ook kennisinstellingen en brancheorganisaties – zijn welkom.

  • Inschrijven uiterlijk op donderdag 7 november a.s.
  • Lees verder voor alle details op: klik hier