Agri-Tech Startups gezocht voor Landbouw-event in Ierland!

Ben jij een Nederlandse startup binnen de Agri-Tech sector én heb je interesse om dit jaar mee te doen aan de National Ploughing Championships? Dat is hét Landbouw-event van Ierland en het grootste openluchtevenement op het gebied Landbouw van Europa en vindt plaats van 17 t/m 19 september 2019 in Carlow, Ierland. Dit jaar krijgen krijgen een viertal startups de mogelijkheid om zich kosteloos te presenteren en contacten in Ierland te leggen in de Holland Booth.

De Ploughing is naast een ploegenkampioenschap en entertainment vooral ook een Landbouwbeurs. Gedurende drie dagen worden in totaal 300.000 bezoekers verwacht. De aanwezige organisaties vertegenwoordigen een breed scala categorieën zoals Farm Inputs, Dairy, Animal Health, Livestock Equipment, Machinery, Food Produce.

Holland Booth in de Innovation Arena

Enterprise Ireland organiseert ook dit jaar een Innovation Arena waar jonge bedrijven en startups hun innovaties laten zien. Ook Nederland is dit jaar weer in de Innovation Arena vertegenwoordigd met de Holland Booth. De Holland Booth laat zien wat Nederland te bieden heeft op het gebied van innovatie.

Afgelopen jaar won het Nederlandse Serket-Tech de internationale innovatieprijs. Naast deze internationale competitie levert deelname ook veel aandacht en naamsbekendheid op. “Nog nooit hebben wij zoveel serieuze leads op een event binnengehaald als hier. De exposure is enorm” aldus Connecterra, één van de deelnemende Nederlandse startups van het afgelopen jaar.

Agri-Tech Startups gezocht

Dit jaar krijgen krijgen een viertal startups de mogelijkheid om zich te presenteren en contacten in Ierland te leggen in de Holland Booth. Zij krijgen gratis toegang tot het evenement en de Holland Booth. Dat betekent in contact komen met 100+ international buyers (op uitnodiging van Enterprise Ireland), individuele (Ierse) boeren, startups, landbouworganisaties en onderzoeksinstituten en pers.

Ben jij een Nederlandse startup binnen de Agri-Tech sector én heb je interesse om dit jaar mee te doen? Stuur uiterlijk vrijdag 19 juli een mail naar dub-ea@minbuza.nl met een korte motivatie waarom jouw startup Nederland zou moeten vertegenwoordigen op dit event.

Voor vragen en/of meer informatie kun je contact op nemen met Diede Dijkstra (tel. + 353 12 69 3444 (toestelnummer 143217)).

Voor meer informatie over het evenement, zie onderstaande link.