Spanje: Nederlandse bedrijven positief over 1e editie Organic Food IBERIA

Op 6 en 7 juni heeft de 1e editie van de Organic Food IBERIA vakbeurs plaatsgevonden in Madrid. Professionals uit meer dan 70 verschillende landen bezochten de organic beurs en tevens bijna 500 exposanten namen deel. Aan deze eerste editie hebben de volgende 6 Nederlandse organic bedrijven deelgenomen: Horizon Natuurvoeding BV, Nutland, Royal Green, Tradin Organic, Yarrah Organic Petfood BV en Korpershoek BV.

De Nederlandse bedrijven waren erg positief over deze puur B2B Organic Food vakbeurs. Al deze bedrijven zijn al actief op de Spaanse markt en zagen de beurs voornamelijk als een goed meetingpoint met hun reeds bestaande Spaanse klanten. De meeste bedrijven zijn ook bekend met de jaarlijkse Biocultura beurs die in verschillende steden plaatsvindt in Spanje (Madrid, Barcelona, Valencia, Bilbao, Sevilla, A Coruña). Deze beurs is daarentegen niet alleen gericht op organic food, maar ook op andere sectoren en daarnaast ook gericht op de consument.

De tweedaagse Organic Food Iberia vakbeurs bood een veelzijdig programma met veel matchmaking en netwerkgelegenheden, tastings, conferenties (bijvoorbeeld over International harmonization of Organic Regulations), chef demonstraties, product launches etc.

Raadpleeg de volledige lijst met exposanten via: https://www.organicfoodiberia.com/2019-exhibitor-list/