Agronetwerkevenement 'Farming the future is our nature'

Bent u internationaal actief in de agrarische sector of wilt u uw mogelijkheden daartoe verkennen? Neem dan deel aan dit unieke en ludieke evenement ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van het landbouwattachénetwerk op maandag 3 juni in Utrecht!

Dit unieke agronetwerkevenement is een speciaal samenwerkingsverband van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV), Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en de Rabobank. Het programma bestaat uit een afwisselend palet van activiteiten. Dit alles in het teken van Farming the Future is our Nature waarin urgente wereldvoedselvraagstukken en Nederlandse oplossingen centraal zullen staan.

Voor wie?

Het evenement is bedoeld voor alle bedrijven, ondernemers en stakeholders in de agrarische sector die internationaal actief zijn. Van MKB-ers tot kennisinstellingen, corporates tot startups, internationale verkenners tot Nederlandse (dochter)bedrijven gevestigd in het buitenland.

Samen op reis!

Samen met de landbouwattachés, onder leiding van inspirerende en bekende sprekers, en begeleid door diverse experts en Food&Agri directeuren van de Rabobank, maakt u een interactieve wereldreis langs korte dynamische sessies en debatten. Aan de hand van een persoonlijk spoorboekje, neemt u deel aan bijvoorbeeld een live talkshow kringlooplandbouw, SDG-Lagerhuisdebat, inspiratielezing, een heuse proeftuin, consortium challenge en pubquiz. Ook krijgt u uitgebreid de gelegenheid om persoonlijk met de landbouwattaché van het land of de regio van uw interesse in gesprek te gaan.

Programma

Tijd Onderdeel
13:00 - 13:30 uur Inloop en registratie
13:30 - 14:00 uur Officiële opening
- Jan-Kees Goet, secretaris-generaal ministerie LNV
- Wiebe Draijer, voorzitter Groepsdirectie Rabobank
- Helga van Leur, dagvoorzitter
14:00 - 15:55 uur Korte interactieve sessies met inspirerende thema's rond agri&food
15:55 - 16:45 uur Inspiratielezing door André Kuipers, astronaut
17:00 - 17:15 uur Aftrap van het netwerkonderdeel
- Tjerk Opmeer, directeur Internationale Programma's RVO.nl
17:15 - 19:00 uur Ontmoeting met de landbouwattachés via landentafels. Tussendoor geniet u van de infomarkt en de netwerkborrel & walking dinner

Aanmelden en kosten

Meld u aan tot uiterlijk 15 mei. Bevestiging van inschrijving vindt plaats op volgorde van aanmelding.

De voertaal van het evenement is Nederlands. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Meer informatie?

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met de thuisbasis landbouwattachénetwerk via landbouwradennetwerk@rvo.nl

Locatie

Spoorwegmuseum

Maliebaanstation 16

3581XW Utrecht