Save the date: Agronetwerkevent "Farming the future is our nature" op 3 juni in Utrecht

Ontmoet de landbouwattachés! Binnenkort staan alle landbouwattachés weer klaar in Nederland om met u in gesprek te gaan. Dit bijzondere gegamificeerd evenement staat in het teken van het 100-jarige bestaan van het landbouwattachénetwerk en is bedoeld voor alle bedrijven en stakeholders in de agrarische sector die internationaal actief zijn. Van MKB-ers tot kennisinstellingen, corporates tot startups, internationale verkenners tot gevestigde (dochter)bedrijven in het buitenland.

Dit unieke agronetwerkevent is een speciaal samenwerkingsverband van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en de Rabobank. Het vindt plaats op maandagmiddag 3 juni in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Het programma bestaat uit een afwisselend palet van activiteiten. Dit alles in het teken van Farming the Future is our Nature waarin urgente wereldvoedselvraagstukken en Nederlandse oplossingen centraal zullen staan.

#Farmingthefuture

Join our Journey!

Samen met de landbouwraden, onder leiding van inspirerende en bekende sprekers, en begeleid door diverse experts van Rabobank maakt u een interactieve wereldreis langs korte dynamische sessies en debatten. Deze variëren van bijvoorbeeld een masterclass Kringlooplandbouw, lagerhuisdebat en inspiratielezing tot tasting lab, consortium challenge en pubquiz. Uiteraard krijgt u ook uitgebreid de gelegenheid om persoonlijk met de landbouwattaché van het land of de regio van uw interesse in gesprek te gaan. De matchmaking wordt afgesloten met een walking dinner.

100 jaar landbouwattachénetwerk

Het landbouwattachénetwerk (LAN)  viert dit jaar het 100-jarige jubileum. Het netwerk van landbouwattachés en teams is werkzaam op Nederlandse ambassades en consulaten en bedient van daaruit wereldwijd meer dan 70 landen.

#100jaarLAN

Informatie en registratie

Meld u aan tot uiterlijk 15 mei. Bevestiging van inschrijving vindt plaats op volgorde van aanmelding.

De voertaal van het evenement is Nederlands. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Locatie

Spoorwegmuseum

Maliebaanstation 16

3581XW Utrecht