Handelsmissie naar Uganda 14-18 februari 2019

Wilt u uw export uitbreiden naar Uganda en bent u actief in de Agro sector: zuivel, tuinbouw, pluimvee, aardappels of machines? Neem dan deel aan de missie en beurs Harverst Money EXPO!

Beeld: ©NEC

Beurs

De missie staat in het teken van de beurs “Harvest Money Expo” die van 17-19 februari in Kampala zal worden gehouden. Op de eerste twee edities van de beurs werden tussen de 20.000 en 28.000 bezoekers ontvangen! In 2018 waren de Nederlandse bedrijven zeer tevreden over de opkomst en kwaliteit van de bezoekers. Ook werden er interessante zaken gedaan, zelfs voor een kleine melkfabriek in een container en er werden agenten en distributeurs aangesteld.

Holland Lounge en bedrijfsbezoeken

Op de beurs zal een Holland Lounge worden geplaatst, waar de missiedeelnemers zich kunnen presenteren en waar matchmaking wordt georganiseerd. Ook kunnen presentaties of workshops worden gegeven. Op 15 en 16 februari zullen er bedrijfsbezoeken/field visits plaatsvinden met partijen/bedrijven die op basis van uw intake profiel worden geselecteerd.

Aanmelden

De deadline is 5 januari 2019.

Vragen

Heeft u interesse in deelname aan deze handelsmissie of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de projectmanager Steven Smit

Bron: Nederlandse Export Combinatie