B2B match-making op SIRHA horeca-, catering- en hospitality beurs in Lyon!

Dit jaar zal er op de SIRHA beurs in Lyon een match-making evenement plaatsvinden om bedrijven uit Auvergne Rhône-Alpes, België en Nederland bij elkaar te brengen. Een mooie gelegenheid om nieuwe contacten te leren kennen en uw business mogelijk uit te breiden door vooraf afgesproken B2B meetings. De meetings zullen telkens 30 minuten duren en worden georganiseerd door Europe Enterprise Network (EEN).  

Deelname aan het match-making evenement is gratis, toegang tot de SIRHA beurs is wel noodzakelijk. Toegangsbadges kunnen via de SIRHA website aangevraagd worden, inschrijven kan via de link onderaan dit artikel.

Timeline:
6 januari – Deadline voor inschrijving
7-18 januari – Kies en selecteer uw een-op-een gesprekken
25 januari – Ontvang uw persoonlijke schema

Waarom deelnemen?

Als koper – Mogelijkheid om gekwalificeerde Europese leveranciers te ontmoeten tijdens effectieve een-op-een gesprekken

Als sales manager – Mogelijkheid om Europese klanten te ontmoeten

Als product ontwikkelaar – Mogelijkheid om partners te vinden en de nieuwste technologieën en innovaties te bespreken