Deelname minister Schouten aan handelsmissie Colombia

Minister-president Rutte en minister Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit zijn tussen 28 november en 1 december 2018 in Colombia voor een officieel bezoek en een handelsmissie. Ook minister Martina van Economische Ontwikkeling van Curaçao en minister Ruiz-Maduro van Financiën, Economische Zaken en Cultuur van Aruba nemen deel aan de missie.

Minister Schouten is in Colombia van 28 november tot en met 1 december en neemt daar onder meer deel aan een bijeenkomst van het Sustainable Trade Platform, aan de landbouwconferentie 'Feeding the Cities' en aan rondetafelgesprekken over duurzame palmolie en kringlooplandbouw. In Colombia voert minister Schouten ook een bilateraal gesprek met de Colombiaanse minister van Landbouw.

Op vrijdag 30 november is minister Schouten in Huila, waar zij langsgaat bij duurzame koffietelers en cacaoboeren. Diezelfde dag staat een ontmoeting met 'Las Rosas' op het programma, een coöperatie van vrouwen waar koffie wordt geproduceerd en waar wordt gewerkt aan vrouwenemancipatie in de regio.

Hans de Boer, voorzitter VNO-NCW,  is zakelijk leider voor deze handelsmissie waaraan ongeveer 110 bedrijven deelnemen uit de sectoren agribusiness & tuinbouw, life sciences & health, water & logistiek en fietsmobiliteit.

Volg voor meer informatie en het programma onderstaande link.