Matchmaking tijdens AgriFoodTech 2018

Biedt u technologische innovaties voor de agrifood-sector? Het Enterprise Europe Network Nederland organiseert een Meet & Match evenement tijdens de vakbeurs AgriFoodTech op 12-13 december in Den Bosch. Op deze beurs kunt u internationale zakenpartners ontmoeten.

De voedselketen verandert de komende jaren sterk en daarom moet de sector efficiënter, effectiever, duurzamer of zelfs totaal anders produceren. Technologische innovaties spelen hierin een belangrijke rol. Maar wat betekent dit voor de processen, producten, diensten, verdienmodellen en regelgeving? Wat is nu al mogelijk en wat kunt u in de toekomst verwachten?

Deelname matchmaking

  • Registreer u vóór 13 december.
  • Maak een kort profiel aan van uw bedrijf of kennisinstelling en geef aan welke technologie, producten of diensten u zoekt of wilt aanbieden.
  • Op basis van de online profielen weet u wat andere partijen vragen en aanbieden. U boekt voorafgaand aan het evenement afspraken in met de partijen die voor u interessant zijn. Dit kan via de website, maar ook via de b2match app.
  • De gesprekken duren ongeveer 20 minuten. U kunt dus met meerdere potentiële klanten of partners spreken over commerciële of technologische samenwerking. Zo haalt u het maximale uit uw beursbezoek.

Kosten

Deelname aan de matchmaking en toegang tot de beurs is gratis. Alle deelnemers aan de matchmaking moeten zich ook registreren voor de vakbeurs.

Meer informatie

Alle overige informatie vindt u op AgriFoodTech 2018.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Mylène Mesters, Enterprise Europe Network
E: mylene.mesters@rvo.nl
T: 088 042 5669

Organisatie

De matchmaking wordt georganiseerd door Enterprise Europe Network en Mikrocentrum.

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en Kamer van Koophandel (KvK) deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nl.